Alegerea contului direct pe pagina de conectare
Conectarea și înregistrarea afișează acum conturile conectate direct pe pagină – conectarea are loc abia când faceți clic pe unul dintre ele.
Problema
Alegerea contului deschidea până acum o pagină de conectare separată, iar cu un singur cont potrivit conectarea se făcea fără întrebare. Deconectarea pe un site încheia, în plus, sesiunea pe toate site-urile.
Soluția
Conectarea și înregistrarea afișează conturile conectate în acest browser – cu „Conectat pe …” și site-urile pe care sunt folosite. Abia un clic vă conectează. „Deconectare” se aplică acum doar site-ului pe care vă aflați; cine este conectat de mai multe ori găsește în meniul contului și „Deconectare peste tot”.
Pe scurt
Cum mă deconectez de pe toate site-urile deodată?
Conectarea și înregistrarea afișează acum conturile conectate direct pe pagină – conectarea are loc abia când faceți clic pe unul dintre ele. Conectarea și înregistrarea afișează conturile conectate în acest browser – cu „Conectat pe …” și site-urile pe care sunt folosite. Abia un clic vă conectează. „Deconectare” se aplică acum doar site-ului pe care vă aflați; cine este conectat de mai multe ori găsește în meniul contului și „Deconectare peste tot”.